top of page
23.jpg

TAGTERRASSER

Med en baggrund som designansvarlige sagsarkitekter på projekter som Salling Rooftop Aarhus og Aalborg samt filminstituttets Rooftop i København hos Henning Larsen / Rambøll har vi en mangeårig erfaring indenfor design af tagterrasser.

Med Salling Rooftops succes er der netop kommet et øget fokus på, hvilket potentiale de ubrugte tagflader har og kan betyde for byens liv og dynamik.

 

Vi anbefaler, at man i et givent projekt ser på muligheden for at indarbejde tagterrasser både i nybyg og i forbindelse med renoveringsopgaver - for offentlig tilgængelige projekter for at skabe attraktive byrum i højden eller som et ekstra udemiljø til gavn for beboer i privat/leje regi. 

Se flere projekter her.

TAGTERRASSE - MINDET 6 | AARHUS HAVN

Tagterrasse Mindet 6 - Overview-small-sat.jpg

Tagterrasse med café/orangeri, som er placeret ovenpå den gamle foderstofsbygning på Mindet 6, Aarhus Havn, og som vil danne rammen om grønne haver, varierede opholdsrum, attraktive kulturtilbud og byde på god udsigt til havnen og Aarhus Ø. Tagterrassen bliver et nyt stort offentligt byrum ved Aarhus Havn - i højden og tæt på vandet. 


 

NAVN

BYGHERRE

LOKATION

AREAL

STATUS

ARKITEKTER

Projektering

 

Tagterrasse, Mindet 6

 

Olav De Linde A/S

 

Mindet 6, Aarhus Havn

 

1.500 m2

 

STOKHOLM | RICHTER STUDIO i samarbejde med Olav De Linde A/S

 

Taghave_1_Færdig_Erik Nord_August 2022_red-2.jpg

Visualisering | Erik Nord Arkitekter - Ophavsret | Olav De Linde A/S

Mobil facade.jpg
Snit-grønt.jpg
Niveauer_edited.jpg
Orangeri - bar.png
Belægning terrassedæk.jpg
bottom of page